Hubungi kami
TEL: + 86-592-3652726
E-mel: info@milestoneintl.net
Alamat: Unit 602B, Bangunan A-03, Perisian Park III,
Daerah Jimei, Xiamen China 361022
Rumah > Kilang Pembentangan Kilang Pembentangan Kilang

Kilang Pembentangan Kilang Pembentangan Kilang

Milestone | Mileland International Stone Wash Basin & Presentation Factory Bathtub


Milestone International mengkhususkan diri dalam pembuatan dan pengekspor berbagai tenggelam kamar mandi, sinki dapur, sinki bar, bathtub seperti wastafel batu, bak mandi batu. Tenggelam batu kami termasuk tenggelam granit, tenggelam marmar, tenggelam travertine, sinki onyx, sinki batu pasir, sinki batu fosil, tenggelam batu kapur, sinki mosaik, tenggelam padat, sinki rumah ladang, mangkuk batu dapur yang tersedia dalam beratus-ratus gaya yang unik. Bangku batu kami termasuk tab mandi granit, tab mandi marmar, tab mandi berkayu, tab mandi onyx, tab mandi travertine, tab mandi batu pasir, tab mandi batu kapur ... Semua produk sinki & tab mandi batu kami telah dieksport ke banyak negara terutama di Amerika Syarikat, Kanada, Australia, Eropah.


Bengkel & Pakej:


1. PERALATAN: Tidak perlu melihat geng, tidak memerlukan peralatan besar moden yang lain, hanya dengan gergaji pekeliling mudah untuk memotong blok kecil, hanya dengan beberapa peralatan sederhana, kecil, berfungsi, tukang-tukang mahir kita yang tinggi dan pekerja yang terlatih dapat membuat Keluar pelbagai sinki batu yang unik.

201707261640142385863.JPG2.jpg3.jpg

2. FIELDWORK: Pemotongan blok-Membentuk Penggilap, Hanya memerlukan beberapa perkataan untuk menggambarkan proses pembuatan sinki batu dan tiub, tetapi ia akan menjadikan kerja keras dan kesabaran pekerja kami untuk menghasilkan produk sinki atau tab sempurna . Lihat di bawah bagaimana sinki berubah menjadi reka bentuk dan gaya yang berbeza di bawah kerja keras pekerja kami.

Sudah memotong blok Profil tenggelam travertine merah Menggilap tenggelam travertine emas

Memotong blok Mengisar sinki onyx hijau Menggilap tab mandi putih

Memeriksa kebositan tepi Mencuci lubang longkang Separuh selesai tenggelam batu kapur

Cobble sinks menunggu pemeriksaan Carrara tenggelam sebelum pembungkusan sinkronik onyx yang berkelayakan dan sinki granit

3. PAKEJ STONE SINKS: Pakej yang baik, tidak syak lagi, adalah jaminan terakhir produk yang berkualiti tinggi. Milestone mempunyai permintaan yang ketat mengenai pakej sinki kami. Setiap sinki akan dibungkus oleh kotak Styrofoam atau melindungi dengan papan Styrofoam terlebih dahulu, kemudian dimasukkan ke dalam kotak karton (dicetak atau tidak dicetak, mengikut keperluan pelanggan), akhirnya menempatkan peti kayu yang kuat.

Pakej pusingan standard pakej-Langkah # 1 Pakej pusingan pakej standard-Langkah # 2

Pakej sinki persegi standard-Langkah # 1 Pakej sinki persegi standard-Langkah # 2

Semua batu tenggelam pakej-Langkah # 3 Semua batu sinki pakej-Langkah # 4

Pakej untuk penghantaran udara-Langkah # 1 Pakej untuk penghantaran udara-Langkah # 2

Pakej untuk penghantaran udara-Langkah # 3 Pakej untuk penghantaran udara-Langkah # 4