Hubungi kami
TEL: + 86-592-3652726
E-mel: info@milestoneintl.net
Alamat: Unit 602B, Bangunan A-03, Perisian Park III,
Daerah Jimei, Xiamen China 361022
Rumah > Tentang kita

Tentang kita

Milestone International ditubuhkan pada tahun 2008 sebagai salah satu pengeluar dan pembekal profesional yang sangat sedikit di China untuk bilik mandi batu dan produk dapur, termasuk tenggelam, basuh basuh, tab mandi, dulang mandi, meja countertops dan kesombongan. Kilang-kilang batu sinki kami sendiri terletak di wilayah Fujian dan Shan Dong, kami juga bekerjasama dengan kilang-kilang 5 rakan lain di Henan, wilayah Guangdong secara purata mencapai 2000 sinki & basuh basuh setiap bulan. Dengan harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi, perkhidmatan yang sangat baik, produk kami mendapatkan kelulusan tinggi dari rantai DIY, pemborong, pengedar dan peruncit di Amerika Syarikat, Kanada dan Eropah.

 

Pengiraan Countertop & Vanity adalah perniagaan utama Milestone International yang lain. Kilang countertop kami terletak di Shuitou, zon perindustrian batu terbesar di China. Dengan bahan yang kaya dan sumber-sumber lain yang membekalkan, kilang kami boleh membuat bulanan 10 kontena utama meja kerja dan meja countertop / kesombongan yang dibuat dari batu granit, batu marmar dan kuarsa. Disebabkan permintaan yang semakin meningkat untuk countertop kuarza, kami bekerja rapat dengan kilang-kilang papak kuarza tempatan. Pada tahun 2015, untuk meningkatkan daya saing kami, kami menubuhkan Mileland International sebagai ejen jualan untuk papak kuarza. Pada masa ini kita terutamanya mewakili papak kuarza dari tiga kilang yang terletak di Lingyi, Shandong | Xiamen, Fujian | Putian, Fujian, dengan sepenuhnya 50 barisan pengeluaran.

 

Mileland International juga menumpukan untuk menjual dan mempromosikan marmar Cina. Mengambil kesempatan daripada mencari di China yang mempunyai banyak sumber marmar, secara teratur, kami pergi ke kuari yang berbeza untuk mencari dan memilih marmar yang indah dan cemerlang. Dengan berhati-hati dan berhati-hati, kami memilih sumber terbaik kuari, kemudahan pengeluaran, menyikat kawalan kualiti yang ketat kami, perkhidmatan pengeksportan profesional untuk mengintegrasikan ke dalam rantaian bekalan yang kuat. Kami memberi tumpuan kepada marmar China, termasuk Siri Putih, Siri Hitam, Siri Kayu, Siri Coklat, Siri Kelabu dan Siri Eksotik dalam bentuk slab, potong saiz, jubin dan mosaik, puncak kesombongan, cetakan. Antara yang, Siri Putih adalah keutamaan kami, setiap tahun kami menyimpan inventori besar jubin secara tetap untuk menjamin pesanan besar atau kecil dan penghantaran cepat.

 

"Percayalah, Manfaat anda" adalah idea khidmat teras kami. Hubungi kami, kami percaya Milestone | Mileland International akan menjadi rakan perniagaan anda yang dipercayai di China!